Marketing Automation

Je hebt vast al gehoord dat je aan de slag moet met marketing automation? Maar wat is marketing automation eigenlijk, en hoe draagt het bij aan je resultaten?

Marketing automation is simpelweg gezegd het inzetten van een geautomatiseerd systeem om potentiële klanten door de customer journey heen te leiden en zo aan je te binden. Denk hierbij aan de inzet van Feed management, Amazon advertising en e-mailmarketing. Marketing automation zorgt er voor dat jij gepersonaliseerde berichten met super relevante content kunt sturen. Of zoals wij zeggen: Dankzij marketing automation stuur je de juiste boodschap naar de juiste persoon op het juiste moment.

Neem contact op

Marketing Automation

Marketplace marketing

Marktplaatsen zoals Amazon, eBay, Fonq en Bol.com worden steeds populairder. Dankzij deze platformen kun je namelijk in één keer miljoenen mensen bereiken.

Het inzetten van dit soort marktplaatsen biedt dan ook veel potentie, waaronder omzetgroei! Maar het blijkt ook dat de consument zijn of haar online zoektocht steeds vaker op zulke marktplaatsen start. Het prominent aanwezig zijn op deze marktplaatsen wordt dan ook steeds belangrijker.

Ben jij benieuwd wat marketplaces voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan onze gratis uitgebreide marketplace potentie check aan!

In een uitgebreid document lichten we de potentie van jullie assortiment en de prijsstelling toe op marketplaces. Door je gegevens op het aanvraagformulier hiernaast in te vullen, ontvang je zo snel mogelijk een uitgebreide PDF thuisgestuurd!

Voordelen

 • Groot internationaal bereik
 • Extra verkoopkanaal en meer omzet tegen laag financieel risico
 • Volledige controle op productlist en pricing
 • Real-time verkoopoverzicht en voorraadbeheer/integratie

Channable

Voor het feedmanagement maken wij gebruik van Channable, de gemakkelijkste koppeling tussen jouw CMS en vergelijkingssites, affiliate netwerken en marketplaces. Deze tool helpt heel effectief bij het ontwikkelen en optimaliseren van jouw data feed. Daarmee ben je in staat om veel gemakkelijker te adverteren. Ook wordt jouw assortiment vanuit één plek automatisch aangepast. Hierdoor heb je altijd op elk kanaal of site een actueel aanbod en is je informatie altijd up to date. Wij zijn officieel partner van Channable!

Ook aan de slag met feedmarketing?

Wil jij weten of dat marketplaces en feedmarketing interessant zijn voor jouw business? Vraag dan direct de GRATIS marketplace potentie check aan!

Hoe gaan wij te werk?

 1. Strategie
  Allereerst bepalen wij samen met jou de strategie die aansluit bij jouw omzetdoelstellingen. Hierbij kijken we niet alleen naar jouw budget, maar ook naar de verschillende mogelijkheden. Zo bekijken we waar jouw doelgroep zich bevindt en welke kanalen de meeste potentie hebben.
 2. Aanmaken & koppelen van systemen
  Daarna gaan wij direct voor je aan de slag. Zo koppelen wij jouw webshop en CMS systeem aan de marketplaces die jij in wilt zetten. Ook richten wij de ICT systemen op zo’n manier voor je in dat alles foutloos op elkaar afgestemd is. Hiermee heb je altijd een real-time koppeling met je eigen webshop en voorraad.
 3. Overzetten van producten
  Wanneer alle systemen zijn gekoppeld en uitvoering getest, zetten we het productportfolio live. Ook richten wij het storefront en alle andere zaken voor je in.
 4. Onderhoud
  Maandelijks gaan we aan de slag binnen de door jouw gekozen marketplaces om het productaanbod te optimaliseren, nieuwe prijsstrategieën te bepalen, eventueel te adverteren en zo nodig onderhoud plegen. En natuurlijk zijn wij bereikbaar voor vragen of ondersteuning.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je ook groeien met Feed management en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met onze expert Danny van Veen.

Onze expertise

E-mailmarketing

Zo zet jij e-mailmarketing op de juiste manier in Wij kunnen jouw e-mailcampagne op zo’n manier opzetten dat de ontvanger op het juiste moment de juiste boodschap ontvangt. Bij Prodos …

Lees meer

Amazon advertising

Heb jij interesse in Amazon advertising of adverteer je al op Amazon, maar ben je nog niet tevreden met je ROI? Onze experts kunnen je adviseren bij het maken van …

Lees meer

Feed management

Wat is feed management? Feed management is het verzamelen en geautomatiseerd doorzetten van de product database van een website. Een data feed is dan ook het exportbestand van de product …

Lees meer

Ons werk

Dijkhuisletselschade.nl

Dijkhuis Letselschade is een organisatie waar verschillende letselschade advocaten zich richten op het begeleiden van slachtoffers met allerlei vormen van letselschade. Zij onderscheiden zich door expertise te combineren met een persoonlijke aanpak.

Bekijk de website

Varga’s Wines

Varga's Wines biedt wijnen voor de bij haar aangesloten bedrijven. Met deze nieuwe website willen ze ervoor zorgen dat haar klanten online de verschillende wijnen kunnen bestellen. Verder moet de website een visite kaartje zijn voor potentiële klanten. En dat is met de nieuwe website zeker gelukt!

Pink Paradox Europe

Paradox Europe is een nieuwe webshop waar je altijd slaagt voor de mooiste bruid- en avondschoenen en tasjes. Heb je jouw droomjurk gevonden? Maak dan je outfit compleet met een schitterend paar schoenen en bijpassend tasje van het bekende merk Paradox London PINK.

Bekijk de website

Bittiq

Bittiq geeft je meer inzicht in je uitgaven en concrete tips over hoe je kunt besparen op je vaste lasten en abonnementen. Het werkt automatisch, gekoppeld aan je bank. Registreer Simpel overzicht en lagere kosten. Moeiteloos en snel.

Bekijk de website

Dokter.nl

Dokter.nl is één van de grootste gezondheidsplatforms van Nederland, dat al meer dan 15 jaar zorgconsumenten en zorgaanbieders bij elkaar brengt. Het heeft een actieve gezondheidscommunity met gemiddeld 2 miljoen bezoeken per maand.

Bekijk de website

USP Marketing Consultancy

USP Marketing Consultancy is hét toonaangevende marktonderzoeksbureau voor de bouwsector, de installatiesector, de doe-het-zelfsector en de woonsector.

Bekijk de website

ishipit

ishipit is een uniek bezorgplatform, dat het laten kopen, bezorgen en ophalen van bijna alles uit de buurt mogelijk maakt, door gebruikers en ondernemende koeriers aan elkaar te koppelen. Prodos ondersteunt ishipit bij het werven van koeriers en het activeren van gebruikers.

Bekijk de website

Fromanteel Amsterdam

Implementeren van Enhanced Ecommerce om de volledige online funnel van Amsterdams horlogemerk Formanteel meetbaar en inzichtelijk te maken.

Bekijk de website

Bloombaby

Prodos ondersteunt Bloom met het opzetten van de Duitse website en zet onder andere zoekmachinemarketing en social media marketing in om de Duitse doelgroep te bereiken en online verkopen te genereren.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?