Strategie & Analyse

Je bent je er van bewust dat online marketing een grote bijdrage kan leveren aan de groei van jouw bedrijf, maar weet nog niet hoe je dat op de juiste manier moet aanpakken. Of je hebt wel de kennis en ervaring, maar vindt het lastig om een duidelijke richting te bepalen zodat iedereen weet waar ze naar toe gaan.

Neem contact op

Wij helpen bedrijven groeien door de juiste online strategie te bepalen. Wij werken aan een online strategie die aansluit bij jouw wensen én die van de eindgebruiker. Alleen dan kun je groeien.

Wij zijn gedreven door resultaat en hebben misschien een ietwat eigenwijs karakter, daarom vertellen wij het ook wanneer de genoemde wensen je niet zullen brengen waar je heen wilt. Het is aan ons om het proces te bewaken en kritisch te kijken. Met de veranderende digitale wereld op ons netvlies creëren wij verrassende inzichten voor jouw organisatie.

Onze expertise

E-commerce en enhanced e-commerce

Waar standaard e-commerce inzicht geeft in specifieke orders nadat deze zijn voltooid, geeft enhanced e-commerce inzicht in de volledige funnel van jouw bezoeker. Met enhanced e-commerce krijg je rapportages die …

Lees meer

Dashboarding

Wij kunnen dat overzicht creëren door het maken van een dashboard. Een dashboard waarmee eenvoudig en realtime alle bedrijfsinformatie inzichtelijk is. Een overzicht waarop je vervolgens beslissingen kunt nemen en …

Lees meer

Conversie optimalisatie

Zo haal jij meer rendement uit je bezoekers Door structureel te meten, optimaliseren en analyseren is het mogelijk om het conversiepercentage binnen je website te verhogen. Oftewel: conversie optimalisatie. Onze specialisten helpen …

Lees meer

Ons werk

de Wijnbeurs

De Wijnbeurs is een webshop die zich richt op de online verkoop van wijn in Nederland en in België. Zij importeerden rechtstreeks zonder tussenkomst van andere partijen. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Daarnaast adviseert Prodos ook over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

Wijnvoordeel

Wijnvoordeel is de grootste webshop in Nederland en België in de online verkoop van wijn. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Tevens adviseert Prodos Wijnvoordeel over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

Koffievoordeel & Koffiemarkt

Koffiemarkt en koffievoordeel zijn twee labels van E-luscious en richten zich op de verkoop van koffie en toebehoren op de Nederlandse en Belgische markt. Voor beide labels is Prodos verantwoordelijk voor de volledige online performance. Hierbij werkt Prodos dagelijks aan het maximaliseren van de resultaten uit alle advertentie, affiliate en shopping campagnes. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis felis euismod odio facilisis rutrum. Sed id imperdiet nibh, ac ultrices magna. Nam diam turpis, gravida sit amet lacus eget, molestie tincidunt ante. Nulla id suscipit massa. Aliquam pretium ac massa quis pretium. Integer eros dui, laoreet ut nunc sed, commodo scelerisque lorem. Pellentesque eu nulla aliquam, aliquam sapien sodales, luctus risus. Morbi congue nulla at dui consequat semper. Morbi at dignissim turpis, eget ullamcorper purus. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec a ex neque. Ut ultrices sem aliquam tortor eleifend semper. Praesent non molestie urna. Mauris dapibus vel lacus sit amet elementum. Vivamus lacinia nulla et mauris feugiat luctus. Morbi porttitor eros lorem, quis mollis metus viverra a. Morbi a neque quis eros feugiat eleifend. Etiam vitae orci porttitor, tincidunt lectus a, gravida odio. Curabitur vitae libero feugiat, faucibus dolor …

Lees meer

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?