Woocommerce shop

Voor een webshop is het belangrijk dat er zo veel mogelijk omzet gemaakt wordt. Hoe gemakkelijker het voor iemand is om een product te kopen, hoe beter. Wanneer je kiest voor een maatwerk webshop, dan kun je alles perfect optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg snel en gemakkelijk weet te vinden.

Neem contact op

Zo maken we van jouw Woocommerce shop een succes

Wij bouwen een webshop die niet allen aansluit bij je bedrijf, maar die vooral gericht is op wat wensen en behoeftes zijn van jullie klanten.

Natuurlijk zorgen we er in het development stuk ook voor dat de webshop de potentie heeft om goed gevonden te worden in de verschillende zoekmachines.

WooCommerce is een platform die veel gekozen wordt wanneer nieuwe webshops gerealiseerd moeten worden. Met een marktaandeel van ruim 20% kan wel gezegd worden dat WooCommerce inmiddels een gerenommeerd platform is en een veilige keuze voor jouw nieuwe webshop.

Al onze webshops zijn maatwerk, schaalbaar, geschikt voor de lange termijn en persoonlijk. Het proces ziet er zo uit:

Hoe gaan wij te werk?

 1. Inventariseren
  In de eerste fase onderzoeken we samen met jou wat jij mooi vindt en wat je graag terug wilt zien. Wat zijn je doelstellingen? Wie zijn je klanten? In deze fase verzamelen we zoveel mogelijk informatie.

  Daarna beginnen wij met het ontwikkelen van een idee dat past bij jouw visie. Je kunt het concept vervolgens terugzien in een visuele vormgeving die we samen bespreken.
 2. Functioneel ontwerp
  Zoals gezegd moet een website er niet alleen super uitzien, maar deze moet ook goed functioneren. Een website moet ‘usable’ zijn. Een bezoeker moet heel makkelijk de weg vinden, snel de juiste informatie vinden en niet verdwalen.

  In het functioneel ontwerp schetsen we een beeld van de verschillende pagina’s die de website zal bevatten en welke elementen op die pagina’s aanwezig zullen zijn. Aan de hand van wireframes, dat zijn eigenlijk bouwtekeningen, maken we vervolgens een schematisch overzicht van de structuur en opbouw van de website. Zo ontstaat er geen ruis en weet jij als klant precies waar je aan toe bent!
 3. Visueel design
  Wanneer je goedkeuring hebt gegeven op de structuur en opbouw, gaan we het design vormgeven. In een onderscheidend look and feel komen vorm én functionaliteit samen, op zo’n manier dat ze passen bij de identiteit van jouw organisatie. Net als in het functioneel ontwerp houden we conversie altijd in het achterhoofd bij het ontwerpen van jouw nieuwe webshop.
 4. Bouw webshop
  De laatste stap die wij nemen is het bouwen van een webshop die zowel conversiegericht als volledig responsive is. Gedurende dit traject heb jij altijd volledig inzicht in de voortgang. We richten een development omgeving in en zorgen dat jij daar toegang toe hebt. Wanneer de shop klaar is om technisch opgeleverd te worden, zorgen we altijd voor een uitgebreide testprocedure zodat jouw webshop onbezorgd live kan gaan.

Feedback

Bij elk oplevermoment is er een mogelijkheid om feedback te geven. Feedback is nodig om te kunnen optimaliseren. Dan kan er pas iets staan waar beide partijen trots op zijn. 

Wat kan Prodos voor jou betekenen?

Wil jij een professionele Woocommerce shop die aansluit bij je bedrijf én die gericht is op wat de wensen en behoeftes zijn van jullie klanten? Neem dan contact op met één van onze experts.

Neem contact op

Ons werk

DVN Regie B.V.

Prodos verzorgt voor de Diabetesvereniging o.a. Google Analytics trainingen voor het team achter Voluitlevenmetdiabetes.nl, hét online platform voor mensen met diabetes.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?