WordPress website

Het behalen van online succes valt of staat bij een goed werkende website. Een website moet het doel hebben om het leven makkelijker te maken. Onze developers weten exact hoe iets opgebouwd moet worden en zorgen ervoor dat aanpassingen en optimalisaties ten alle tijden mogelijk zijn.

Neem contact op

Worpress website

Zo maken we van jouw website een succes

Wij bouwen professionele websites in WordPress die natuurlijk aansluiten bij het bedrijf, maar die vooral gericht is op wat de wensen en behoeftes zijn van jullie klanten.

WordPress is een ontzettend flexibel content management systeem. Dat betekent niet alleen dat veel mogelijk is op het gebied van functionaliteiten, maar ook dat de website na livegang eenvoudig te beheren is.

Natuurlijk zorgen we er in het development stuk ook voor dat de website de potentie heeft om goed gevonden te worden in de verschillende zoekmachines.

Al onze websites zijn maatwerk, schaalbaar, geschikt voor de lange termijn en persoonlijk.

Hoe gaan wij te werk?

 1. Inventariseren
  In de eerste fase onderzoeken we samen met jou wat jij mooi vindt en wat je graag terug wilt zien. Wat zijn je doelstellingen? Wie zijn je klanten? In deze fase verzamelen we zoveel mogelijk informatie.

  Daarna beginnen wij met het ontwikkelen van een idee dat past bij jouw visie. Je kunt het concept vervolgens terugzien in een visuele vormgeving die we samen bespreken.
 2. Functioneel ontwerp
  Zoals gezegd moet een website er niet alleen super uitzien, maar deze moet ook goed functioneren. Een website moet ‘usable’ zijn. Een bezoeker moet heel makkelijk de weg vinden, snel de juiste informatie vinden en niet verdwalen.

  In het functioneel ontwerp schetsen we een beeld van de verschillende pagina’s die de website zal bevatten en welke elementen op die pagina’s aanwezig zullen zijn. Aan de hand van wireframes, dat zijn eigenlijk bouwtekeningen, maken we vervolgens een schematisch overzicht van de structuur en opbouw van de website. Zo ontstaat er geen ruis en weet jij als klant precies waar je aan toe bent!
 3. Visueel design
  Wanneer je goedkeuring hebt gegeven op de structuur en opbouw, gaan we het design vormgeven. In een onderscheidend look and feel komen vorm én functionaliteit samen, op zo’n manier dat ze passen bij de identiteit van jouw organisatie. Net als in het functioneel ontwerp houden we conversie altijd in het achterhoofd bij het ontwerpen van jouw nieuwe website .
 4. Bouw website
  De laatste stap die wij nemen is het bouwen van een website die zowel conversiegericht als volledig responsive is. Gedurende dit traject heb jij altijd volledig inzicht in de voortgang. We richten een development omgeving in en zorgen dat jij daar toegang toe hebt. Wanneer de website klaar is om technisch opgeleverd te worden, zorgen we altijd voor een uitgebreide testprocedure zodat jouw website onbezorgd live kan gaan.

Feedback

Bij elk oplevermoment is er een mogelijkheid om feedback te geven. Feedback is nodig om te kunnen optimaliseren. Dan kan er pas iets staan waar beide partijen trots op zijn. 

Wat kan Prodos voor jou betekenen?

Wil jij een professionele website in WordPress die aansluit bij je bedrijf én die gericht is op wat de wensen en behoeftes zijn van jullie klanten? Neem dan contact op met één van onze experts.

Neem contact op

Ons werk

Dijkhuisletselschade.nl

Dijkhuis Letselschade is een organisatie waar verschillende letselschade advocaten zich richten op het begeleiden van slachtoffers met allerlei vormen van letselschade. Zij onderscheiden zich door expertise te combineren met een persoonlijke aanpak.

Bekijk de website

Varga’s Wines

Varga's Wines biedt wijnen voor de bij haar aangesloten bedrijven. Met deze nieuwe website willen ze ervoor zorgen dat haar klanten online de verschillende wijnen kunnen bestellen. Verder moet de website een visite kaartje zijn voor potentiële klanten. En dat is met de nieuwe website zeker gelukt!

Pink Paradox Europe

Paradox Europe is een nieuwe webshop waar je altijd slaagt voor de mooiste bruid- en avondschoenen en tasjes. Heb je jouw droomjurk gevonden? Maak dan je outfit compleet met een schitterend paar schoenen en bijpassend tasje van het bekende merk Paradox London PINK.

Bekijk de website

Bittiq

Bittiq geeft je meer inzicht in je uitgaven en concrete tips over hoe je kunt besparen op je vaste lasten en abonnementen. Het werkt automatisch, gekoppeld aan je bank. Registreer Simpel overzicht en lagere kosten. Moeiteloos en snel.

Bekijk de website

Dokter.nl

Dokter.nl is één van de grootste gezondheidsplatforms van Nederland, dat al meer dan 15 jaar zorgconsumenten en zorgaanbieders bij elkaar brengt. Het heeft een actieve gezondheidscommunity met gemiddeld 2 miljoen bezoeken per maand.

Bekijk de website

USP Marketing Consultancy

USP Marketing Consultancy is hét toonaangevende marktonderzoeksbureau voor de bouwsector, de installatiesector, de doe-het-zelfsector en de woonsector.

Bekijk de website

ishipit

ishipit is een uniek bezorgplatform, dat het laten kopen, bezorgen en ophalen van bijna alles uit de buurt mogelijk maakt, door gebruikers en ondernemende koeriers aan elkaar te koppelen. Prodos ondersteunt ishipit bij het werven van koeriers en het activeren van gebruikers.

Bekijk de website

Fromanteel Amsterdam

Implementeren van Enhanced Ecommerce om de volledige online funnel van Amsterdams horlogemerk Formanteel meetbaar en inzichtelijk te maken.

Bekijk de website

Bloombaby

Prodos ondersteunt Bloom met het opzetten van de Duitse website en zet onder andere zoekmachinemarketing en social media marketing in om de Duitse doelgroep te bereiken en online verkopen te genereren.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?