Wij zijn Prodos.

Een fullservice digital agency met een focus op performance. Opgericht vanuit het oogpunt; samen online groeien. Wanneer jullie groeien, dan worden wij ook beloond. Wij bieden jou dan ook een performance based samenwerking aan op het gebied van online marketing. Geen hoge tarieven en ingewikkelde campagnebudgetten, maar samen op basis van het resultaat profiteren. Een gedegen en gepassioneerde aanpak van al jouw online activiteiten. Gedreven door resultaat met een pragmatische inslag.

Heb jij plannen, ambities en doelstellingen en ben je daarbij op zoek naar een partner om dat te realiseren? Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers. Bij dat alles is het resultaat het uitgangspunt.

Omdat we een kleine organisatie zijn hebben we korte lijnen. We houden niet van lange ingewikkelde communicatielijnen en bij vragen word je persoonlijk en snel geholpen.

Maak kennis met ons team

Het team van Prodos bestaat uit developers en online marketeers met verschillende achtergronden en specialismen. Wat zij gemeen hebben is een enorme passie voor online marketing en gedrevenheid om van ieder project/concept een succes te maken!

Levi van Wijngaarden
Partner
Met ruim 15 jaar ervaring in online marketing heeft Levi al veel bedrijven geholpen aan online groei.
Pieter Blijenberg
Partner
Ook Pieter is al ruim 15 jaar actief in de online marketing en heeft vooral veel ervaring met email marketing, het opzetten van webshops en het uitwerken van diverse andere online concepten.
Corne Degen
Online Marketing Specialist
Ruim 5 jaar ervaring als online marketeer, gespecialiseerd in zoekmachinemarketing en social media advertising.
Danny van Veen
Online Marketing Specialist
Digitale alleskunner met een enorme passie voor online marketing. Van concept via creatie naar een succesvolle online campagne over meerdere kanalen.
Coen van Vliet
Webdeveloper
De Prodos Whizzkid, van compleet e-commerce platform tot maatwerk dynamische bannerset.
Jessica Ineke
Online Marketing Specialist
Design talent en het creatieve brein van Prodos. Combineert de juiste boodschap met het juiste kanaal om uw campagne tot een succes te maken!
Wilco den Boef
Online Marketing Specialist
Marketing en Sales talent van Prodos. Wilco heeft Commerciƫle economie gestudeerd en denkt graag met je mee in het vertalen van jullie bedrijfsdoelstellingen en wensen in een online campagne.
Nino van den Bos
Online Marketing Specialist
Of het nou gaat om een volledige strategie of een contentadvies, Nino helpt je graag bij het op de juiste manier inzetten van de verschillende kanalen, om zo jouw online performance te maximaliseren.
Tirza Allers
Junior Online Marketing Specialist
Als Junior Online Marketing Specialist, met een voorliefde voor fashion, is Tirza de social advertising topper die jouw doelgroep weet te bereiken, boeien en binden!
Firenzo Jorden
Junior Design & Development
Met zijn gezonde nuchterheid weet Firenzo in een handomdraai de meest creatieve en succesvolle content te produceren. Over zijn voorliefde voor games gaat hij graag het gesprek met je aan!

Wil jij deel uit maken van ons team?

Kijk dan snel bij onze vacatures voor meer informatie!

Bekijk onze vacatures

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?