Ons portfolio

Wij hebben al vele klanten met mooie merken mogen helpen. Samen hebben wij hun ambities, plannen en doelstellingen gerealiseerd. En daar zijn we trots op. Zo trots dat we een aantal projecten met jullie willen delen. Bekijk hier een selectie van onze projecten.

Brunotti – No Matter The Condition

Marketing Automation, Online advertising, Strategie

Brunotti staat voor sneeuw- en watersports en heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als merk en willen nu online de volgende stap maken. Hiervoor waren ze op zoek naar een ambitieuze partner die kan helpen met het maken van deze stap in alle aspecten van online marketing.

Prodos ondersteund Brunotti bij het verder ontwikkelen van de e-commerce omzet middels onder andere e-mailmarketing, social media advertising en conversie optimalisatie. Daarnaast denken we mee over de online strategie en het vertalen van het merk Brunotti naar de verschillende online kanalen om de bekendheid van het merk te verbeteren.

 

Bekijk de website

USP Marketing Consultancy

Marketing Automation, Online advertising

USP Marketing Consultancy is hét toonaangevende marktonderzoeksbureau voor de bouwsector, de installatiesector, de doe-het-zelfsector en de woonsector. Door hun specifieke kennis van de markt achterhalen zij relevante beleidsmatige marktinformatie en brengen zij in kaart wat dit voor een organisatie kan betekenen en wat een organisatie moet veranderen of optimaliseren.

Prodos kreeg de opdracht om de adviesrapporten van USP Marketing Consultancy onder de aandacht te brengen bij een zeer specifieke doelgroep verspreid over heel Europa. Door een combinatie van LinkedIn Promoted Posts, Google Adwords, Leadfeeder en e-mailmarketing in te zetten heeft USP Marketing de doelgroep bereikt. Vervolgens worden er micro-conversies gegenereerd om steeds meer te weten te komen over de klant en de klant zo goed mogelijk door het online aankoopproces heen te leiden.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?