Ons portfolio

Wij hebben al vele klanten met mooie merken mogen helpen. Samen hebben wij hun ambities, plannen en doelstellingen gerealiseerd. En daar zijn we trots op. Zo trots dat we een aantal projecten met jullie willen delen. Bekijk hier een selectie van onze projecten.

Koffievoordeel & Koffiemarkt

Koffievoordeel & Koffiemarkt

Strategie

Koffiemarkt en koffievoordeel zijn twee labels van E-luscious en richten zich op de verkoop van koffie en toebehoren op de Nederlandse en Belgische markt. Voor beide labels is Prodos verantwoordelijk voor de volledige online performance. Hierbij werkt Prodos dagelijks aan het maximaliseren van de resultaten uit alle advertentie, affiliate en shopping campagnes.

Bekijk de website

Wijnvoordeel

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Wijnvoordeel is de grootste webshop in Nederland en België in de online verkoop van wijn. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Tevens adviseert Prodos Wijnvoordeel over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

de Wijnbeurs

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

De Wijnbeurs is een webshop die zich richt op de online verkoop van wijn in Nederland en in België. Zij importeerden rechtstreeks zonder tussenkomst van andere partijen. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Daarnaast adviseert Prodos ook over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

LinkPizza

Online advertising, Strategie

LinkPizza is Nederlands grootste marktplaats voor authentieke sponsored content waar adverteerders en influencers elkaar kunnen vinden. Prodos doet performance based leadgeneratie voor LinkPizza. Aan ons de taak om voor voldoende nieuwe aanwas te zorgen van zowel advertisers en agencies als influencers en publishers op het LinkPizza platform. Ook denken wij mee op strategisch en uitvoerend niveau.

Bekijk de website

Van de Velde

Online advertising, Strategie, Webdevelopment, Zoekmachine Marketing

De missie van Van de Velde is het zelfbeeld van vrouwen te versterken dankzij modieuze lingerie en service in de winkel: ‘Shaping the bodies and minds of women’. De hele aandacht van het bedrijf is gericht op het bouwen van sterke elkaar aanvullende merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Andres Sarda.

Prodos ondersteunt Van de Velde bij het lanceren van diverse e-commerce platformen voor de merken van Van de Velde en de marketingactiviteiten hieromheen. De nadruk ligt hierbij op social media, pixeling, organische vindbaarheid en conversie optimalisatie. Daarnaast ondersteunt Prodos ook op deze bedienden bij de bestaande e-commerce platformen van Van de Velde zoals Lincherie in Nederland en Rigby & Pellar in Duitsland en de UK.

 

Bekijk de website

Brunotti – No Matter The Condition

Marketing Automation, Online advertising, Strategie

Brunotti staat voor sneeuw- en watersports en heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als merk en willen nu online de volgende stap maken. Hiervoor waren ze op zoek naar een ambitieuze partner die kan helpen met het maken van deze stap in alle aspecten van online marketing.

Prodos ondersteund Brunotti bij het verder ontwikkelen van de e-commerce omzet middels onder andere e-mailmarketing, social media advertising en conversie optimalisatie. Daarnaast denken we mee over de online strategie en het vertalen van het merk Brunotti naar de verschillende online kanalen om de bekendheid van het merk te verbeteren.

 

Bekijk de website

CODE-ZERO – Lifestyle meets Performance

Strategie, Zoekmachine Marketing

CODE-ZERO is een nautisch kledingmerk, ontwikkeld door professionele zeilers. Innovaties en details uit de zeilsport worden vertaald in comfortabele, maar stijlvolle lifestyle en watersportkleding. CODE-ZERO is flink aan de weg aan het timmeren in onder andere Duitsland en Frankrijk. Om de Nederlandse markt te veroveren hebben ze de hulp ingeschakeld van Prodos om de online marketing te verzorgen en resultaten te maximaliseren.  Zo hebben wij onder andere zoekmachinemarketing, Google Shopping en Display ingezet middels Google Adwords en hadden wij de verantwoordelijk voor alle betaalde social media activiteit van CODE-ZERO in Nederland.

Daarnaast adviseert Prodos op het gebied van website optimalisatie zowel qua SEO als gebruiksvriendelijkheid en conversie ratio optimalisatie.

 

Bekijk de website

Wijs & van Oostveen – Vermogensbeheer

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Wijs & van Oostveen is inmiddels meer dan 30 jaar actief op de internationale financiële markten. Met haar diensten zet zij zich in op innovatie, vernieuwing en duurzame rendementsopbouw over een lange periode. Deze strategie moest vertaald worden in één hoofddomein en diverse aparte domeinen voor de verschillende diensten van Wijs & van Oostveen. Deze structuur moest duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren en begrijpen zijn voor huidige en nieuwe potentiële klanten.

Prodos heeft Wijs & van Oostveen ondersteunt bij het optimaliseren en het laden van de verschillende diensten. Hierbij wordt gekeken naar alle aspecten van SEO en CRO op het gebied van techniek, content en autoriteit. Daarnaast helpt Prodos met  de online PR. Dit gebeurt via multichannel campagnes waarbij Google Adwords en social media-kanalen zoals Facebook en LinkedIn worden ingezet.

 

Bekijk de website

DVN Regie B.V.

Online advertising, Strategie

Voluitlevenmetdiabetes.nl is een platform van Diabetes Vereniging Nederland voor mensen met diabetes, in het bijzonder voor degene die type 2 hebben. Uiteraard kun je hier ook terecht als je gezonde inspiratie zoekt. Met behulp van het aanbod dat je hier vindt willen wij op een positieve manier aanzetten tot een gezonde en actieve levensstijl.

Door middel van het geven van een aantal trainingssessies hebben onze experts der verschillende mogelijkheden en praktische toepassingen van Google Analytics en andere relevante platformen toegelicht aan het team van DVN Regie B.V. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor vragen rondom Google Analytics en andere relevante zaken zoals conversie optimalisatie en het instellen van Google Tag Manager en Enhanced E-commerce.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?