Ons portfolio

Wij hebben al vele klanten met mooie merken mogen helpen. Samen hebben wij hun ambities, plannen en doelstellingen gerealiseerd. En daar zijn we trots op. Zo trots dat we een aantal projecten met jullie willen delen. Bekijk hier een selectie van onze projecten.

Wijnvoordeel

Wijnvoordeel

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Wijnvoordeel is de grootste webshop in Nederland en België in de online verkoop van wijn. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Tevens adviseert Prodos Wijnvoordeel over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

de Wijnbeurs

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

De Wijnbeurs is een webshop die zich richt op de online verkoop van wijn in Nederland en in België. Zij importeerden rechtstreeks zonder tussenkomst van andere partijen. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Daarnaast adviseert Prodos ook over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

RE/MAX Totaal Makelaars

Online advertising, Zoekmachine Marketing

RE/MAX Totaal makelaars is de grootste makelaar in Rotterdam en omstreken met de meest lokale aanpak. In nauwe samenwerking is Prodos verantwoordelijk voor het maximaliseren van de online zichtbaarheid en het realiseren van leads. Hiervoor zet Prodos effectieve leadgeneratie, branding en retargetting campagnes in via Google, Facebook en Instagram.

Bekijk de website

4moms

Online advertising, Webdevelopment, Zoekmachine Marketing

Shop4moms.nl is een webshop met revolutionaire babyproducten. 4moms is een snel groeiende onderneming die de manier waarop ouders over babybenodigdheden denken, verandert door opmerkelijk betere producten te creëren! Prodos heeft voor 4moms een compleet nieuwe webshop gemaakt voor in Nederland en België. Daarnaast helpen wij momenteel bij zoekmachinemarketing en social media marketing om de juiste doelgroep te bereiken en zoveel mogelijk online verkopen te genereren.

Bekijk de website

Van de Velde

Online advertising, Strategie, Webdevelopment, Zoekmachine Marketing

De missie van Van de Velde is het zelfbeeld van vrouwen te versterken dankzij modieuze lingerie en service in de winkel: ‘Shaping the bodies and minds of women’. De hele aandacht van het bedrijf is gericht op het bouwen van sterke elkaar aanvullende merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Andres Sarda.

Prodos ondersteunt Van de Velde bij het lanceren van diverse e-commerce platformen voor de merken van Van de Velde en de marketingactiviteiten hieromheen. De nadruk ligt hierbij op social media, pixeling, organische vindbaarheid en conversie optimalisatie. Daarnaast ondersteunt Prodos ook op deze bedienden bij de bestaande e-commerce platformen van Van de Velde zoals Lincherie in Nederland en Rigby & Pellar in Duitsland en de UK.

 

Bekijk de website

Havas Media

Zoekmachine Marketing

Havas is één van ’s werelds snelst groeiende media bedrijven. Ze opereren in meer dan 140 landen en zijn marktleider in 3 continenten. Havas Media gebruikt data, content en innovatie om waardevolle en duurzame connecties te creëren tussen mensen en merken zoals: Disney, Orange en Amnesty International.

Prodos ondersteunt Havas Media bij het uitvoeren van SEO werkzaamheden voor diverse klanten. Hierbij gaat het om werkzaamheden binnen verschillende elementen van SEO zoals techniek, content en autoriteit. De doelstelling van onze samenwerking is het maximaliseren van de SEO resultaten van de eindklanten op het gebied van verkeer en leads uit organische bronnen.

Bekijk de website

XS4ALL – First Class Internet

Online advertising, Zoekmachine Marketing

XS4ALL staat voor het volledig benutten van de mogelijkheden van internet. Voor de vrije en ongecensureerde uitwisseling van gegevens, informatie en ideeën. Voor iedereen.

Voor XS4ALL heeft Prodos een uitgebreide analyse van de huidige pagina’s gemaakt en gekeken hoe het content aanbod op deze pagina’s aansluit bij de zoekvragen en informatiebehoefte van de consument. Daarnaast geven wij advies over de kracht van de huidige content en waar de grootste kansen liggen op het gebied van content creatie. Tevens is er gekeken naar de grootste kansen op het gebied van SEO optimalisatie. Hierbij zijn zowel content als techniek meegenomen in een uitgebreide analyse met als resultaat een actiegericht stappenplan voor het optimaliseren van de belangrijkste pagina’s van de beste internet provider van Nederland.

Bekijk de website

CODE-ZERO – Lifestyle meets Performance

Strategie, Zoekmachine Marketing

CODE-ZERO is een nautisch kledingmerk, ontwikkeld door professionele zeilers. Innovaties en details uit de zeilsport worden vertaald in comfortabele, maar stijlvolle lifestyle en watersportkleding. CODE-ZERO is flink aan de weg aan het timmeren in onder andere Duitsland en Frankrijk. Om de Nederlandse markt te veroveren hebben ze de hulp ingeschakeld van Prodos om de online marketing te verzorgen en resultaten te maximaliseren.  Zo hebben wij onder andere zoekmachinemarketing, Google Shopping en Display ingezet middels Google Adwords en hadden wij de verantwoordelijk voor alle betaalde social media activiteit van CODE-ZERO in Nederland.

Daarnaast adviseert Prodos op het gebied van website optimalisatie zowel qua SEO als gebruiksvriendelijkheid en conversie ratio optimalisatie.

 

Bekijk de website

Werfselect – De PastPrecies match

Webdevelopment, Zoekmachine Marketing

WerfSelect is een werving en selectie bureau waarbij het draait om de kwaliteit van de plaatsing. Dit noemt WerfSelect een PastPrecies match. WerfSelect doet dit door een persoonlijke aanpak.
Voor het 20 jarig bestaan wilde WerfSelect een moderne website die past bij hun PastPrecies aanpak.

Verder was het belangrijk dat er zo goed mogelijk wordt ingespeeld op de behoeften van verschillende typen bezoekers. Zo heb je de werkzoekenden en de werkgevers, maar ook de bezoekers van kennissessies die door WerfSelect worden georganiseerd, het Top Marketeers Network.
Tot slot zou de nieuwe website ervoor moeten zorgen dat de administratieve druk op het team zou worden verminderd, door een koppeling met het gebruikte CRM systeem.

Uiteindelijk is het goed gelukt om een moderne website op te zetten die de persoonlijke uitstraling heeft die WerfSelect zoekt.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?