Ons portfolio

Wij hebben al vele klanten met mooie merken mogen helpen. Samen hebben wij hun ambities, plannen en doelstellingen gerealiseerd. En daar zijn we trots op. Zo trots dat we een aantal projecten met jullie willen delen. Bekijk hier een selectie van onze projecten.

Koffievoordeel & Koffiemarkt

Strategie

Koffiemarkt en koffievoordeel zijn twee labels van E-luscious en richten zich op de verkoop van koffie en toebehoren op de Nederlandse en Belgische markt. Voor beide labels is Prodos verantwoordelijk voor de volledige online performance. Hierbij werkt Prodos dagelijks aan het maximaliseren van de resultaten uit alle advertentie, affiliate en shopping campagnes. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis felis euismod odio facilisis rutrum. Sed id imperdiet nibh, ac ultrices magna. Nam diam turpis, gravida sit amet lacus eget, molestie tincidunt ante. Nulla id suscipit massa. Aliquam pretium ac massa quis pretium. Integer eros dui, laoreet ut nunc sed, commodo scelerisque lorem. Pellentesque eu nulla aliquam, aliquam sapien sodales, luctus risus. Morbi congue nulla at dui consequat semper. Morbi at dignissim turpis, eget ullamcorper purus. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec a ex neque. Ut ultrices sem aliquam tortor eleifend semper. Praesent non molestie urna. Mauris dapibus vel lacus sit amet elementum. Vivamus lacinia nulla et mauris feugiat luctus. Morbi porttitor eros lorem, quis mollis metus viverra a. Morbi a neque quis eros feugiat eleifend. Etiam vitae orci porttitor, tincidunt lectus a, gravida odio. Curabitur vitae libero feugiat, faucibus dolor …

Lees meer

Wijnvoordeel

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

Wijnvoordeel is de grootste webshop in Nederland en België in de online verkoop van wijn. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Tevens adviseert Prodos Wijnvoordeel over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

Artnight

Online advertising

Artnight is een internationaal platform voor en door schilders. Op het platform kunnen ervaren schilders workshops aanbieden aan een breed publiek. Deze unieke workshops worden aangeboden op de mooiste en meest inspirerende locaties. Voor Artnight is Prodos verantwoordelijk voor het generen van meer kwalitatief verkeer naar de website, met als doel om de verschillende workshops te vullen met deelnemers. Hierbij ligt de nadruk op het effectief inzetten en uitbouwen van de verschillende social campagnes in het netwerk van Facebook en Instagram.

Bekijk de website

de Wijnbeurs

Online advertising, Strategie, Zoekmachine Marketing

De Wijnbeurs is een webshop die zich richt op de online verkoop van wijn in Nederland en in België. Zij importeerden rechtstreeks zonder tussenkomst van andere partijen. Prodos is verantwoordelijk voor de performance van de Shopping en Search campagnes binnen het zoeknetwerk van Google. Daarnaast adviseert Prodos ook over de inzet van andere online marketing kanalen.

Bekijk de website

RE/MAX Totaal Makelaars

Online advertising, Zoekmachine Marketing

RE/MAX Totaal makelaars is de grootste makelaar in Rotterdam en omstreken met de meest lokale aanpak. In nauwe samenwerking is Prodos verantwoordelijk voor het maximaliseren van de online zichtbaarheid en het realiseren van leads. Hiervoor zet Prodos effectieve leadgeneratie, branding en retargetting campagnes in via Google, Facebook en Instagram.

Bekijk de website

4moms

Online advertising, Webdevelopment, Zoekmachine Marketing

Shop4moms.nl is een webshop met revolutionaire babyproducten. 4moms is een snel groeiende onderneming die de manier waarop ouders over babybenodigdheden denken, verandert door opmerkelijk betere producten te creëren! Prodos heeft voor 4moms een compleet nieuwe webshop gemaakt voor in Nederland en België. Daarnaast helpen wij onder andere bij zoekmachinemarketing en social media marketing om de juiste doelgroep te bereiken en zoveel mogelijk online verkopen te genereren.

Bekijk de website

LinkPizza

Online advertising, Strategie

LinkPizza is Nederlands grootste marktplaats voor authentieke sponsored content waar adverteerders en influencers elkaar vinden. Voor Linkpizza verzorgd Prodos de leadgeneratie. Ook denken wij mee op strategisch en uitvoerend niveau.

Bekijk de website

Van de Velde

Online advertising, Strategie, Webdevelopment, Zoekmachine Marketing

Prodos ondersteunt Van de Velde bij het lanceren van diverse e-commerce platformen voor de merken van Van de Velde en de marketingactiviteiten hier omheen.

Bekijk de website

Havas Media

Zoekmachine Marketing

Prodos ondersteunt Havas Media bij het uitvoeren van SEO werkzaamheden voor diverse klanten. Hierbij gaat het om werkzaamheden binnen verschillende elementen van SEO zoals techniek, content en autoriteit.

Bekijk de website

Enthousiast geworden?

Wil je met jouw huidige online platform naar een nieuw niveau? Of heb je een idee en wil je een volledig online concept laten ontwikkelen?